Tjänster

Våra tjänster

Vi är en en heltäckande mäklare som kan erbjuda dig en rad tjänster förutom att hjälpa till med visning och annonsering. Beroende på dig och din bostad hjälper vi dig gärna att utforma ett skräddarsytt paket, anpassat för att locka många spekulanter och få ett så högt slutpris som möjligt.

Här berättar vi lite mer om några av dessa tjänster:

Homestyling

Vi vet att en stylad bostad genererar fler spekulanter och ett högre slutpris. Därför samarbetar vi med en rad professionella inredningsfirmor i Sverige och i Solna finns flera stylister som kan hjälpa dig att göra din bostad till en inredningsdröm.

När du beställer homestyling kommer din inredningsdesigner först hem till dig och tittar på din lägenhet. Därefter får du förslag på åtgärder som du får godkänna. Det handlar ofta om att få bostaden att ge ett så harmoniskt och enhetligt intryck som möjligt, att rensa i inredningen och att se till att textilier och andra inredningsdetaljer matchar. Slutligen kommer inredaren hem till dig och stylar bostaden inför fotografering och visning.

Virtuell visning

En virtuell visning är ett nytt sätt att visa upp din bostad för spekulanter som inte har möjlighet att komma till den vanliga visningen. Med hjälp av vanliga fotografier kan vi sammanställa en virtuell verison av din bostad där den som är intresserad kan gå husesyn från sin dator, mobil eller med hjälp av 3D-glasögon. 

Med en virtuell visning kan du locka betydligt fler spekulanter, och även väcka större intresse för den riktiga visningen.

Skräddarsy din bostadsförsäljning

Hör gärna av dig om du är nyfiken på att veta mer om någon av tjänsterna ovan, eller vad vi mer kan erbjuda dig som funderar på att sälja din bostad i Solna. Vi vill gärna hjälpa dig att skräddarsy ett paket med allt som behövs för att göra din bostadsförsäljning så lyckad som möjligt, och vi har erfarenheten och kunskapen som behövs för att lyckas.

Professionella mäklartjänster i Solna