Om oss

Erfarna och kunniga mäklare i Solna

Vi har förmedlat bostäder i över trettio år och genomfört tusentals bostadsaffärer, i Sverige och även utomlands. Hos oss arbetar många mäklare och administratörer som dagligen lägger ned ett hårt arbete för att få till lyckade bostadsaffärer för våra kunder.

Störst är vi i Stockholmsområdet, med lokala kontor över hela Storstockholm, varav Solnakontoret är ett. Alla våra kontor, exempelvis Solna, ägs av den lokala mäklaren, något som garanterar en närhet till befolkningen och en mycket god lokalkännedom.

Lokal mäklare med resurser

När du anlitar en av våra mäklare får du en person med god kännedom om Solna och den lokala bostadsmarknaden. Samtidigt finns en stor organisation i bakgrunden som ger tillgång till samlad kunskap, ett brett kontaktnät och omfattande resurser. Allt detta, kombinerat med ett äkta engagemang i kundens bästa gör oss till en av Solnas, Stockholms och hela Sveriges bästa mäklarfirmor.

Vår stora erfarenhet gör att vi kan bostadsmarknaden utan och innan och kan hjälpa dig oavsett om du vill sälja en bostadsrätt, en villa eller ett radhus. Vi jobbar efter ledorden service och noggrannhet och alla våra budgivningar är transparenta.

Du kan ställa krav på oss 

Vårt mål är alltid att nå upp till, och till och med överträffa, de högt ställda förväntningar som både köpare och säljare kan ha inför sin bostadsaffär. Våra duktiga stylister och fotografer skräddarsyr ett välkomnande och säljande material och vi väljer noggrant ut de annonseringsforum som passar bäst för den specifika kundens objekt.

Välkomna att kontakta oss så kan vi hjälpa till på nästa etapp på din bostadsresa!

Vi hjälper dig att sälja – eller att hitta drömboendet!