Mäklare Solna

Vi hjälper dig att hitta en bostad i en växande stadsdel | 08-29 88 80

Om oss

EN AV SVERIGES BÄSTA MÄKLARFIRMOR

Mäklarringen har förmedlat bostäder i över trettio år och genomfört tusentals bostadsaffärer. Främst i Stockholmsområdet, men vi har kontor över hela landet och även utomlands. Vi har idag 200 mäklare och administratörer som lägger ned ett hårt arbete för att få till lyckade bostadsaffärer för våra kunder.

Mäklarringen är en av Sverige största och mest välrenommerade mäklarkedjor. Alla våra kontor, exempelvis Solna, ägs av den lokala mäklaren, något som garanterar en närhet till befolkningen och en mycket god lokalkännedom. När du anlitar oss får du den bästa och mest uppdaterade kännedomen om Solna samtidigt som den stora organisationen ger dig trygghet i bakgrunden med sina stora kunskaper, breda erfarenhet, stora kontaktnät och goda resurser. I kombination med ett äkta engagemang i kundens bästa gör att vi är en av Solna, Stockholm och hela Sveriges bästa mäklarfirmor.

Vår stora erfarenhet gör att vi kan det mesta om bostadsmarknaden, oavsett om det gäller lägenheter, villor eller fritidshus.

Vårt mål är att nå upp till, och till och med överträffa, de högt ställda förväntningar som köpare och säljare har inför bostadsaffären. Våra duktiga stylister och fotografer framställer ett skräddarsytt, inbjudande och säljande material. Vi väljer noggrant ut de annonseringsforum som passar bäst för den specifika kundens objekt.

Vi jobbar efter ledorden service och noggrannhet och alla våra budgivningar är transparenta. Välkomna att kontakta oss på Mäklarringen, så kan vi hjälpa till på nästa etapp på din bostadsresa!

Här är vi som arbetar på Mäklarringen i Solna:

Nina Axelsson, reg. Fastighetsmäklare

Nina har arbetat med försäljning och kundservice i 20 år och vet vilka krav som ställs på en fastighetsmäklare. Nin arbetar alltid med stort engagemang för att kundernas bostadsaffärer ska bli lyckade

 

 

Emma Hanna, fastighetsmäklare

 

Marie Bysäter, mäklarassistent

Marie är utbildad mäklarassistent och har dessutom stor erfarenhet inom det offentliga. Marie tar hand om de administrativa bitarna kring köp och försäljningar av bostäder. Tillförlitlighet och återkoppling är ledorden för Marie, som har bott i närområdet i totalt 17 år och därmed har den rätta lokalkännedomen.

Vi hjälper dig att sälja – eller att hitta drömboendet!