Vill du sälja din bostad i Solna?

Vi hjälper dig till en smidig bostadsaffär

Att sälja sin bostad är roligt, men det innebär också en hel del planering och jobb om du vill få ett så bra pris som möjligt.

Vi kan hjälpa dig med både planering och det mesta av arbetet när du vill sälja din bostad i Solna. När du bokar in oss för ett första möte eller en värdering kommer en av våra mäklare hem till dig och tittar på din bostad. Observera att denna första värdering är helt kostnadsfri och att du inte förbinder dig till någonting. 

Vi berättar lite om vad vi tror om rimligt utgångspris, vad som behöver göras, var annonsering ska ske och så vidare. Därefter får du fundera i lugn och ro. Skulle du sedan välja att sälja din bostad via oss så går vi vidare med en mer detaljerad planering.

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka en värdering!


Fotografering

Vid fotograferingen gäller det att visa upp din bostads bästa sidor. För att bilderna ska bli så bra som möjligt låter vi en professionell fotograf komma hem till dig. Bilderna används sedan i våra annonser och i prospektet. Samtidigt blir de också ett minne av din bostad, som kan vara fint att ha i framtiden.

Inför en fotografering är det så klart bra att ha det välstädat hemma, att fönstren är putsade och att det inte finns några synliga fläckar eller dylikt. Det behöver inte vara storstädat in i minsta detalj, men bostaden ska se snygg och ren ut. Dessutom är det alltid bra att rensa ut lite för att bostaden ska ge ett lite större och luftigare intryck. Den som tittar på bilderna ska kunna fokusera mer på själva interiören än på inredningen.

Ett stylat hem höjer intresset

Undersökningar har visat att ett hem som blivit lite extra stylat av en professionell inredningsdesigner väcker mer intresse och får fler spekulanter på visningarna. Man beräknar att ett stylat hem i genomsnitt säljs för ett ca 15% högre pris än en bostad där man inte tänkt igenom presentationen så noga.

En stylad bostad känns trevligare, modernare och ger ett mer harmoniskt intryck. Detta är otroligt viktigt när man som spekulant träder in på en visning, eller tittar på bilder i en bostadsannons. Chansen är större att bostaden väcker positiva känslor och en vilja att lägga ett högt bud. 

Vi samarbetar med flera professionella stylister som kan ge din bostad det där lilla extra för att locka spekulanter och till sist få ett riktigt bra slutpris.

Visningen

Visningen är så klart den enskilt viktigaste händelsen under en bostadsförsäljning. På visningen får de som blivit intresserade av din bostad en chans att uppleva och inspektera den i verkligheten. Under visningen finns vi som mäklare där och svarar på frågor om både bostaden, föreningen och området.

Här har du stor nytta av en mäklare med god lokalkännedom om Solna. Inte nog med att vi kan hjälpa spekulanterna att få en känsla för området, det gör att också vi vid varje visning kan knyta till oss kunder som vi vet är intresserade av att hitta en bostad i Solna, men som kanske inte vinner just den aktuella budgivningen. Redan när vi lägger ut din bostad till försäljning har vi därför vanligtvis en grupp spekulanter som vi kan kontakta.

Diskret försäljning

Alla bostadsförsäljningar måste inte ske på ett så offentligt sätt som möjligt för att bli lyckade. Om du som vill sälja din bostad vill att affären ska skötas på ett mer nedtonat sätt, utan att din bostad syns i annonser eller att det är tydligt för alla grannar att det sker visningar, så kan vi erbjuda en diskret försäljning av bostaden.

Vid en diskret försäljning vänder vi oss till personer som redan uttryckt intresse för en bostad av din storlek och i ditt område. Vi annonserar inte och vi ordnar privata visningar som sker på ett diskret sätt.

En diskret försäljing har, tack vare vårt goda kontaknät i Solna, alla möjligheter att bli lika framgångrik som en öppen försäljning. Om du vill veta mer om diskret försäljning, kontakta oss så bokar vi in ett möte.

Vi säljer din bostad i Solna