Mäklare Solna

Vi hjälper dig att hitta en bostad i en växande stadsdel | 08-29 88 80

Mäklare

VI TAR REDA PÅ DIN BOSTADS VÄRDE

Oavsett om du vill ta nästa steg i bostadskarriären inom Solna eller flytta till denna snabbt växande kommun så kan vi på Mäklarringen hjälpa dig.

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att ta reda på vad din nuvarande bostad är värd på marknaden. Du kan självklart anmäla dig till vårt spekulantregister om du söker en bostad. Kontakta oss per telefon eller mejl eller hälsa på vårt i vårt kontor i Solna.

Service och noggrannhet ledorden

Våra mäklare i Solna har service och noggrannhet som ledord och kundens bästa i fokus. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar, hur högt ställda de än är. Vi lägger upp en plan för marknadsföringen av din bostad och är sedan högst delaktiga i varje del av affären, från inledande rådgivning till våra alltid transparanta rådgivningar. För oss är det viktigt att kunden alltid känner sig trygg, oavsett om det handlar om köp eller försäljning.

Här är de tjänster som vi erbjuder våra klienter vid bostadsaffären:

  • Energideklaration. Sedan 2009 står det i regelverket kring bostadsaffärer att alla småhus som säljs ska ha en energideklaration. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig med den.
  • Förbesiktning. Vi hjälper gärna till med förbesiktning, som innebär en noggrann titt på objektet, för att se om det finns några allvarliga fel och brister
  • Familjevisning. Små barn har sällan tålamod att hålla sig lugna på en visning. På en familjevisning hjälper vi till att aktivera barnen under tiden så att föräldrarna i lugn och ro kan titta på bostaden som är av intresse.
  • Homestyling. Vi har ett väl utvecklat samarbete med flera duktiga inredare. De kan hjälpa dig att göra ditt hem mer attraktivt för potentiella köpare.
  • Ringmärkt. En ringmärkning innebär att huset är extra noga undersökt in i minsta detalj. I ringmärkningen ingår följande: okulär elinstallationskontroll, okulär vatten- och avloppskontroll, säljarförsäkring, tilläggsskydd för VA samt elinstallationer samt en trygg övelåtelseförsäkring.
  • Granngaranti. Denna tjänst innebär att du – utan extra kostnad – kan utnyttja våra mäklartjänster om du är missnöjd med grannarna och vill flytta.
  • Startklar. En kostnadsfri tjänst som kan vara till stor nytta om bestämmer dig för att sälja din bostad. Vi hjälper dig att vara snabbt igång när du vill sälja, bland annat genom att ta fina sommarbilder på huset. I Startklar ingår även bland annat värdering av bostaden, kostnadsfri rådgivning och ett färdigt annonsunderlag.

Så här går budgivningen till

Visar det sig att ditt hem väcker intresse och det finns flera spekulanter så kan en budgivning avgöra vem som ska få köpa bostaden. Tillsammans med oss kan du bestämma vilka förutsättningar som ska gälla för budgivningen.

Den vanligaste formen för budgivning är att den är öppen. Det innebär att köparen lämnar sitt bud till mäklaren, som sedan redovisar budet till både säljare och övriga spekulanter. Detta förfarande gör att spekulanterna får möjlighet att bjuda över varandra.

Om man istället väljer sluten budgivning så fungerar det lite annorlunda. Spekulanterna får en viss tid på sig att lämna ett bud. Buden är hemliga och redovisas för dig av mäklaren.

Säljaren har alltid sista ordet

Det är alltid du som säljare som har det sista ordet och bestämmer vem som ska få köpa ditt hem. I de flesta fall är det högsta budet som leder till affär, men det behöver alltså inte vara på det viset.

När säljare och köpare är överens så upprättar vi tillsammans ett köpekontrakt.

Vi hjälper dig att sälja – eller att hitta drömboendet!